Kontakt oss Ledige stillingar Mi side

Frivilligsentralen

«Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.»  Vil du bidra? Har du ledig tid og vil hjelpe andre? Eller har du behov for hjelp eller å få oppdrag utført? 


Frivilligsentralen har ulike aktiviteter og tilbud igjennom uka, både på dag- og kveldstid. Se Hemsedal Frivilligsentral for aktiviteter og kontaktpersoner.

Ta gjerne kontakt med Jette på Frivilligsentralen på tlf. 476 78 040, send en sms eller en mail på fri.hem@online.no

 

VELKOMMEN TIL OSS!

 

Frivilligsentralen for barn og unge

Vi arbeider for å skape flere sosiale arenaer for barn og unge i Hemsedal kommune. Vi jobber på barn og unges premisser og skal igangsette varierte aktivitetstiltak. Målsettingen er å få en høyere andel ungdom til å føle at de har noe meningsfullt å gjøre på fritiden.

Vi ønsker engasjement og bidrag fra ungdommen selv, og søker flere frivillige ressurser. Vi i sentralen vil i hovedsak arbeide med driften og planlegging av aktiviteter, men også legge til rette for igangsettelse og noe utøvelse av forskjellige tiltak.

Les mer om vårt arbeid her.

Kontakt: Kari Plejdrup-Skillestad tlf: 459 75 185

kari.plejdrup-skillestad@hemsedal.kommune.no  

BUA

Lån sport- og fritidsutstyr helt gratis hos oss!

Tilbudet er et ledd i kommunens satsing på folkehelse og bærekraft. BUA Hemsedal drives av Hemsedal Frivilligsentral.

Er du under 18 år må en myndig person stå som Ansvarlig låntaker. Mindreårige kan låne på egenhånd, men er da registrert som medlåntaker.

Du kan registrere deg på www.bua.no som låntaker før du kommer, så går det fortere!  

Les mer om BUA Hemsedal her!

Følg BUA på Facebook her!