Kontakt oss Ledige stillingar Mi side

Informasjonskapslar

Informasjonskapslar (Cookies) på Hemsedal kommunes nettsider

Hemsedal kommune brukar informasjonskapslar for å analysera det generelle brukarmønsteret på www.hemsedal.kommune.no. Informasjonskapslar er små tekstfiler som vert plassert på din datamaskin når du lastar ned ei nettside, som for eksempel www.hemsedal.kommune.no. Innhaldet i informasjonskapslane vert utvekla mellom din datamaskin og www.hemsedal.kommune.no kvar gong du ser på ei nettside. Kapsla sørger for at nettsteda fungera best mogleg Ingen personleg eller identifiserande informasjon vert lagra og me kan ikkje identifisera enkeltbrukarar. I forhold til den norske Ekom-lova er samtykke gitt så lenge innstilinger i nettlesaren er satt til å godta informasjonskapslar og det finnes informasjon om bruk av desse på nettsida. Du kan hindre at informasjonskapslar vert lagra på datamaskinen ved å endre innstillingane i nettlesaren.

Informasjonskapslar som vert nytta av Hemsedal kommune

ASP.NET_Sessionld:

Informasjonskapselen brukes for at publiseringsløsningen vår skal fungere. Informasjonskapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

ARRAffinity:

Håndterer lastbalansering. Ingen personlig informasjon. Informasjonskapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

AddThis:

Informasjonskapselene sørger for at du ser oppdatert teller hvis du deler en side med AddThis sosial deling. Varighet på 2 år. Ingen data fra disse sendes tilbake til AddThis.

Google Analytics

Informasjonskapselen samler inn informasjon for statistikk om bruk av nettsider. Dette for at kommunen skal kunne optimalisere sidene og gjøre de enklere for brukeren. Kommunen får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

EPiServer innlogging

Informasjonskapselen gir tilgang til EPiServer om man er innlogget (gjelder kun ansatte i Hemsedal kommune som har tilgang til EPiServer)