Oversikt over alle fritidsaktiviteter i Hallingdal

Hallingdal lanserer nå nettsiden Fritid Hallingdal www.fritidhallingdal.no

fritid

Hallingdal lanserer nå nettsiden Fritid Hallingdal, www.fritidhallingdal.no

Nettsiden skal gi alle innbyggere oversikt over faste, organiserte fritidstilbud i Gol, Hemsedal, Hol, Nesbyen og Ål kommune. Flå kommune kommer med etterhvert.

For at siden skal bli fylt med innhold trenger vi hjelp fra alle lag/foreninger/virksomheter som arrangerer fritidsaktiviteter som er faste, organiserte og åpne for alle. Alle lag og foreninger skal ha mottatt en e-post med informasjon. Vi håper så mange som mulig kan sende inn opplysninger om sine fritidsaktiviteter via denne lenken: https://www.fritidhallingdal.no/send-inn-aktivitet/.

Har du spørsmål eller trenger du hjelp til å legge inn en aktivitet? Ta kontakt med ansvarlig i din kommune, Frisklivskoordinator Tordis Neteland. Epost: tordis.neteland@hemsedal.kommune.no eller telefon 970 58 818.