Kontakt oss Ledige stillingar Mi side

Hallingdal barnevernteneste

HBT.jpg

Barnevernkonsulent -  fast stilling

VIL DU VÆRE MED Å UTVIKLE FRAMTIDAS BARNEVERN I HALLINGDAL?

VIL DU BLI VÅR NYE KOLLEGA?

Hallingdal barnevernteneste har ledig 2 X 100 % fast stilling, tilsetting snarast.

For fullstendig utlysningstekst, sjå www.aal.kommune.no.

Søknadsfrist: 12.juni 2022

Send søknad via elektronisk søknadsskjema på heimesida til Ål kommune, www.aal.kommune.no  - ledige stillingar.

PPT og OT

PPT-og-OT-Nedre-Hallingdal-logo.jpg

100 % fast stilling, Psykolog/PP-rådgiver i PPT og OT nedre Hallingdal IKS
- 3. gangs utlysning

Arbeidsgiver er Pedagogisk-psykologisk tjeneste og oppfølgingstjenesten i nedre Hallingdal IKS.

Hjemmeside

Mer informasjon om stillingen

Tjenesten ønsker, i samarbeid med Gol vidaregåande skule, å etablere en psykologstilling. Arbeidsoppgavene vil være delt mellom klinisk utøvende psykolog opp mot elever i videregående skole (40 %) og PP-rådgiver (60 %).

Vi søker deg som ønsker spennende utfordringer og gode kollegaer i et tverrfaglig miljø. Som kan arbeide selvstendig, analytisk og systematisk i et nært samarbeid med andre for å sikre god faglig forsvarlighet i behandling, utredning og utforming av tiltak. Det er viktig at du er trygg i kommunikasjon med sårbare ungdommer (og deres nære), og at du er robust og tåler å stå i motstand.

Personlig egnethet vil bli vurdert spesielt og utgjøre en viktig faktor for ansettelse.
For opplysninger om arbeidsoppgaver og krav til kompetanse se NAV sine sider. Utlysningen skjer med forbehold om vedtak i representantskapet i juni 2022.
Søknadsfrist: 10.08.2022
Send søknad til: ppt@pptogot.no