Koblingsboksen

er et prosjekt som har fått tittelen "Koblingsboksen". Rett og slett fordi det er et prosjekt som kobler sammen mennesker med ressurser og behov.

Ansatte sit i ei trapp og "kobler" ledninger mellom seg

Hemsedal kommune har bestemt at vi skal være med i Innovasjonsløft Hallingdal, med oppstart i august 2019.

Om vi er unge, gamle, syke eller friske så har vi alle ressurser, som noen har bruk for. Å oppleve at noen har behov for akkurat min ressurs er en glede da er det mye lettere for meg å be om hjelp tilbake.

Denne uken hadde kommunen, Frivilligsentralen og NAV Gol og Hemsedal et møte med Klaus Røiri og Jørund Lie fra Innovasjonsløft Hallingdal. Frivilligheten er en viktig brikke i prosjektet og det er også NAV. Frem til august skal alle involverte samles et par ganger for å sammen legge noen av rammene for prosjektet. Vi vil jevnlig holde Hemsedals innbyggere informert etter sommeren.