Springjande byrjing

Nysgjerrig på å starte eige selskap? Springande byrjing vil gjerne invitera deg til informativ og lærerik samling på Nesbyen den 19. juni. Med oss får vi representantar frå Hallingdal etablerersenter, Buskerud Næringshage og Hemsedal kommune.

Sted: Hagaled Gjestegård på Nesbyen (hagaled.no)
Dato: Mandag 19. juni kl:16.00 Påmelding innen fredag 16. juni, deltagelse er gratis for de første 10 påmeldte

Program:
16.00 Kaffe og velkommen
16.30 – 19.00 Informasjon om prosjektet, innledende om etablering
19.00 Tradisjonsmat og idemyldring

Vi har eit prosjekt kor vi ønsker å hjelpa personar i nordre Buskerud gjennom den ofte vanskelege oppstartsfasen, og gje din bedrift ein running start. På denne samlinga ønsker vi å fortelja litt om kva vi kan hjelpa med og korleis. Det vert også ein rask titt innom tema som valg av selskapsform, forretningsplan, budsjett og planlegging. Dette som grunnlag for vidare arbeid i prosjektet.

Vi avsluttar med ein felles middag og hyggeleg samtale rundt entreprenørskap i vårt nærområde.

Hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt!

Lars Haugerud

Springande byrjing