Springande byrjing

Sitter du med en god forretningside? Har en drøm om å starte et firma innen dittkompetanseområde? Er du mellom 18 og 35 år?

Du har god kompetanse på faget ditt, men kanskje ikke Altinn, skatt, kundehåndtering, regnskapsføring eller lignende? Da kan «Springande byrjing» være noe for deg.

Vi tilbyr etableringshjelp med:
Lokale etablererkurs i øvre Buskerud
Egen mentor gjennom hele programmet
Arena for erfaringsdeling med andre i akkurat samme situasjon
Arbeidspraksis i mentorbedrift innen samme fagområde
Arena for utvikling av ide og konseptsjekk

Hensikten er at du skal få en «running start» på ditt nye selskap, og kompetansen som driver ditt selskap gjennom den ofte vanskelige oppstartsfasen.
Søk om plass, eller delta på vårt «Skapande idesamspel» der vinnerne får automatisk mulighet til å delta i fjellregionens unike inkubator!

Søknad bør inneholde:
Informasjon om deg (navn, alder, bosted, utdanning, arbeidserfaring)
Informasjon om ønsket egen bedrift (har du tanke om hva bedriften skal drive med, osv)
Ønsket kompetanse gjennom prosjektet (Hva trenger du hjelp til i dag og for beste mulige start på selskapet? Hva trenger selskapet av nettverk? Hva er bedriftens potensielle utfordringer?)

Konseptforståelse og grobunn for bedriften vil vektlegges ved utvalg.

Ved spørsmål, ta kontakt med prosjektleder Lars Haugerud på Lars@nhage.com på
www.facebook.com/springandebyrjing eller på telefon 92642229