Hallingambassadører

Er du vår neste Hallingambassadør, eller kjenner du nokon som kunne tenkje seg det? Frist for innsending av forslag til kandidatar: 20. mai

Regionrådet for Hallingdal nå i gang med pulje 2 av våre Hallingambassadørar. Innan utgangen av juni skal vi ha på plass ei ny gruppe med Hallingambassadørar og ber om di hjelp. Vi vil setje stor pris på om du vil senda oss dine forslag på kven frå din kommune eller andre i Hallingdal du menar bør vera med i pulje 2. Send oss gjerne ein mail innan 20 mai med navn og ein kort begrunning.

Ein Hallingambassadør må vera:

1. godt forbilde for ungdom i Hallingdal
  2. stolt Halling
  3. synlig i sosiale medier eller andre kanaler
  4. i utgangspunktet i alderen 15-25 år

Vi lager nå ein oversikt over aktuelle kandidatar og plukkar ut dei vi meinar er best eigna. Vidare vil vi kalla inn aktuelle kandidatar til ein samtale før vi landar ei ny gruppe. Vi set pris på dine forslag!

Du kan lese meir om Hallingambassadørar på: http://www.hallingdal.no/no/ung_halling/hallingambassadorer/

Ta gjerne kontakt om du har nokre spørsmål!

Ulrikke Ytteborg
Rådgiver, Regionrådet for Hallingdal