IBU-midler Innovasjon Norge

Har du planar for investering i ny eller eksisterande driftsbygning eller tilleggsnæring til landbruk i 2017?

IBU-midlar

Hjå Innovasjon Norge er det tid for prioritering av neste års IBU-midlar.
Då det er stor etterspørsel etter midlar ynskjer dei ei tidleg oversikt over aktuelle prosjekt for 2017, både innanfor tradisjonelt landbruk og tilleggsnæring til gardsbruk. Derfor, har du konkrete planar for investeringar i 2017 som kan vere aktuelle for støtte frå Innovasjon Norge, send registreringsskjema saman med nødvendige vedlegg til kommunen innan 15.10.2016.

Les meir om ordninga under «Tilskotsordningar innan landbruket» og ikkje nøl med å ta kontakt med landbruksforvaltninga.